Imatge d'uns Mossos.

L'aturen en un control a l'N-420 i acaba amb una denúncia pel seu germà

La forta olor a marihuana el va delatar davant dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 33 anys per tràfic de marihuana a Gandesa. La policia va detenir-lo la matinada de dijous passat, 14 de juliol. Els agents van aturar el vehicle del detingut pels volts de les dues de la matinada, en un control preventiu muntat a la carretera N-420, just davant de l'estació d'autobusos de Gandesa.

Durant l'operatiu els agents van aturar el cotxe i, en el moment d'adreçar-se al conductor, van notar una forta olor de marihuana provinent de dins. L'home duia vuit garrafes d'adob líquid per a plantes, així com diferents quantitats de substàncies estupefaents com cabdells de marihuana, haixix, cocaïna, èxtasi i nombroses bosses petites suposadament per preparar dosis de substàncies.

Els agents també van localitzar diners en efectiu, concretament 800 euros. Arran d’aquests fets l'home va quedar detingut per delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de tràfic de drogues, segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra.

Davant les sospites que el detingut pogués dedicar-se al cultiu il·legal de marihuana, els agents van iniciar una sèrie d'indagacions que els van portar fins una finca familiar on el germà de l'arrestat cultivava 71 plantes de marihuana, per la qual cosa aquest últim va quedar denunciat penalment per un delicte contra la salut pública.

El detingut va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Gandesa i l'autoritat judicial va decretar la seva llibertat amb càrrecs.