Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Un menor fa tocaments a una nena de 10 anys en un parc de Reus

Va ser detingut al carrer Velers de la capital del Baix Camp

Lamentable incident el que va succeir el passat diumenge, 22 de maig, a la ciutat de Reus. En un parc de la capital del Baix Camp, un menor va fer, presumptament, suggeriments sexuals  a una nena de 10 anys que estava jugant a la zona, segons informa el Diari de Tarragona.

La nena, després de l'incident, va explicar al seu pare les coses que presumptament li havia proposat un home. Davant la sorpresa d'això que estava escoltant, l'home es va posar en contacte amb la Guàrdia Urbana de Reus i va informar d'un possible delicte d'abusos sexuals a una menor d'edat.

La policia reusenca en assabentar-se d'aquest incident i tenir constància de tots els detalls, va iniciar una investigació dels fets i la recerca del presumpte autor del delicte d'abusos sexuals.

En aquest sentit, els agents de la Guàrdia Urbana de Reus, després de fer algunes investigacions, van localitzar al carrer Velers de Reus l'individu que hauria comès el delicte, segons explica el citat mitjà. En trobar-lo al llarg del passat dilluns, va ser detingut.

Per tot plegat, un cop detingut el presumpte autor d'aquest delicte, els Mossos d'Esquadra es van encarregar d'aquest individu. Després de ser derivat a la Fiscalia de Menors, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

D'altra banda, la menor d'edat va anar a l'Hospital Sant Joan de Reus. En aquest indret se li va fer una exploració després del presumpte delicte d'abusos sexuals i, d'aquesta manera, saber quins fets haurien succeït.

Segons el Diari de Tarragona, l'acció que hauria perpetrat el menor detingut amb la nena de 10 anys serien uns tocaments a les parts íntimes de la menor.

Els fets es repeteixen, ara a Reus

El mes passat hi va haver un cas similar a Tarragona amb un detingut de 13 anys acusat d'agressió sexual a una altra menor i d'haver-li robat el telèfon mòbil. La jove, de 15 anys, va denunciar ella mateixa els fets als Mossos d'Esquadra.

Com en aquest cas de Reus, el menor de Tarragona va ser posat en llibertat amb càrrecs, ja que no va poder ser jutjat el cas per la seva edat.