Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Un home comet una agressió a base de cops i una forquilla a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus l'ha detingut aquesta nit a la Glorieta Canàries | L'individu s'ha mostrat violent en ser identificat

La Glorieta Canàries s'ha convertit aquesta nit passada en l'escenari d'una actuació de la Guàrdia Urbana de Reus. La policia reusenca rebia l'avís d'un incident, on es detallava que una persona havia agredit una altra a base de cops i atacant-lo amb una forquilla

Els agents s'han desplaçat fins al barri Fortuny,  on s'ha trobat a l'home que ha protagonitzat aquesta baralla. En ser identificat per la Guàrdia Urbana de Reus, aquest s'ha mostrat violent i s'ha resistit  a la detenció  com a presumpte autor de l'agressió a un altre. 

Finalment, a la Glorieta Canàries, se l'ha pogut detenir per diversos delictes. En concret, ho ha estat com a presumpte autor dels delictes  de desobediència i resistència, d'atemptat contra els agents i de lesions. 

Un home agredeix un agent de la urbana 

El vespre del passat 7 de maig, la Guàrdia Urbana de Reus va viure un episodi dantesc al carrer de Guillem Maria de Brocà, al barri dels Xalets Quintana. Al voltant de les set de la tarda, arribava l'avís d'un home que anava molt begut, que havia caigut a terra i s'havia fet mal en conseqüència d'aquesta aterrada. 

Quan els agents arribaven al lloc dels incidents, l'home va mostrar-se molt agressiu. Fins i tot, va atacar els agents causant-li lesions a un d'ells. 

Per aquest motiu, l'individu que anava begut, va ser detingut  i acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.