Bitllets intervinguts en una detenció per tràfic de drogues a Reus

Enxampat amb molts diners i drogues a Reus després d'una desafortunada acció amb cotxe

Li van intervenir marihuana, cocaïna i més de 2.000 euros en bitllets

Una maniobra d'un vehicle amb els llums apagats al raval de Robuster de Reus va cridar l'atenció dels Mossos d'Esquadra. Els agents feien tasques de seguretat ciutadana per la zona quan van observar els moviments d'un vehicle ocupat per tres persones.

En un primer moment va veure el cotxe girar cap a la plaça del Baluard i, poc després, el mateix vehicle s'incorporava al Raval de Robuster i girava en direcció contrària als agents. 

Per aquest motiu van seguir el vehicle i el van aturar a l'avinguda Jaume I  de Reus. En ser preguntats pels mossos, van donar unes explicacions de les maniobres que no coincidien amb el que havia vist la patrulla.

Els Mossos d'Esquadra van identificar el conductor. Van comprovar que li constaven antecedents per salut pública. Per això, per les maniobres que havia fet i per les explicacions que havia donat, els agents van decidir escorcollar el conductor i el vehicle.

L'home portava 2.265 euros en bitllets fraccionats i repartits entre la cartera i dues butxaques diferents. A més, en l'escorcoll al vehicle, els mossos van trobar a la guantera del vehicle una caixa amb uns set grams de marihuana. Darrera del seient del conductor, també es van trobar dos embolcalls de plàstic amb un total de 16,3 grams de cocaïna dins d'un compartiment tancat.

L'home, de 36 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Vila-seca, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. I es va traslladar el vehicle a dependències policials. El detingut ha passat avui a disposició judicial i ha quedat en llibertat amb càrrecs.