Un vehicle de la Policia Local de Cambrils amb una porta oberta

Detenen a Cambrils un home amb tres ordres judicials i 34 antecedents policials

Els fets van tenir lloc aquest dimecres a primera hora del matí al barri del Port

La Policia Local de Cambrils va detenir aquest dimecres un home de 43 anys que tenia una ordre de crida i cerca, detenció i ingrés a presó per un delicte de robatori. Segons ha explicat el cos policial cambrilenc en una publicació a les xarxes socials, els agents van localitzar l'individu al carrer Lepant, al barri del Port de Cambrils, a les vuit del matí.

En aquest sentit, l'home arrestat té 34 antecedents policials per delictes contra la propietat, violència de gènere, contra la salut pública i resistència a l'autoritat.

Precaució per la presència de porcs senglars a la carretera N-340

D'altra banda, la Policia Local de Cambrils ha demanat precaució durant el vespre i la nit per la presència de porcs senglars al municipi. En aquest sentit, aquest dimecres a la nit, entre les deu i les onze, diversos veïns van alertar de la presència d'aquests animals en dos punts de la vila.

Segons el cos policial, els senglars van ser vistos a la carretera N-340, a l'alçada del barri de la Llosa, i a la T-32 - Vial de Cavet, a l'alçada del barri del Molí de la Torre.