Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Local de Roda de Berà

El delicte que amagava la trucada d'emergència d'una persona ferida a Roda de Berà

Un jove de 25 anys va ser detingut per un presumpte delicte de violència de gènere

El telèfon de la Policia Local de Roda de Berà va rebre una trucada a dos quarts d'una de la nit el passat divendres. Una trucada que sol·licitava la presència d'una ambulància després d'haver patit unes lesions de forma accidental a casa seva. 

Per aquest avís d'auxili, els agents de la policia local, van detectar certes sospites. I en arribar al domicili de l'alertant, un jove de 25 anys i veí de Roda de Berà, es van confirmar. 

A l'interior del domicili també hi havia la seva parella, que va ser entrevistada per separat pels agents. Aquesta va explicar que el requeridor, per gelosia, l'havia agredit i l'havia intentat fer fora de casa. 

Durant aquesta baralla a casa, el presumpte maltractador va colpejar la porta del menjador. En aquest instant va ser quan va trencar el vidre que hi havia, fet que li va provocar les lesions que presentava al cos. 

Per tot plegat, els agents de la Policia Local de Roda de Berà van decidir detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere. També va ser acompanyat al centre d'atenció primària de Torredembarra, on va ser tractat de les seves ferides.

Posteriorment, els Mossos d'Esquadra van encarregar-se del detingut, que va ser traslladat fins a les dependències de la policia catalana al Vendrell.