Mossos d'Esquadra

L'amagatall impensable d'un repartidor de cocaïna que anava amb patinet per l'Ebre

Els Mossos d'Esquadra el van enxampar in fraganti quan es disposava a vendre un embolcall a una dona a la Ràpita

Els Mossos d'Esquadra continuen treballant per acabar amb el tràfic de droga arreu de Catalunya. Aquest cop l'actuació s'ha fet a la localitat de la Ràpita, a la comarca del Montsià.

En concret, la policia catalana va muntar un dispositiu aquest passat dijous per interceptar-lo. Per a fer-ho, es van utilitzar agents de paisà.

Els Mossos d'Esquadra tenien la informació que l'individu es desplaçava amb un patinet elèctric arreu del municipi per repartir la droga. Durant la tarda del dijous, va ser enxampat just abans de vendre un embolcall de cocaïna.

Els agents van veure'l com estava a tocar d'un vehicle estacionat a l'avinguda Catalunya de la Ràpita, quan es disposava a vendre la droga a una dona. Així doncs, van aturar la transacció que estaven fent totes dues persones.

La sorpresa més gran va ser quan van adonar-se que l'individu amagava alguna cosa a sota la mascareta que portava posada. En enretirar-li, van comprovar que portava fins a catorze paperines amb cocaïna.

Per aquest motiu, l'home va ser detingut i ha passat a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta aquest divendres al matí. Així mateix, la dona que ocupava el cotxe i es disposava a comprar la cocaïna, va ser identificada.