Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

El malson de dos turistes que tenien aparcat el seu cotxe a Gandesa

El lladre va trencar els vidres i es va endur una tauleta i un llibre electrònic

Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís per un robatori amb força a l'interior d'un cotxe estacionat a la localitat de Gandesa. Els fets, que succeïen el passat 28 d'abril, van passar al carrer Mestre Joan Garde de la capital de la Terra Alta. 

En l'avís s'informava que el vehicle tenia una finestra trencada i de l'interior s'havien sostret una tauleta i un llibre electrònic

La policia catalana va iniciar una investigació per a trobar l'individu que havia robat a l'interior d'un vehicle d'una parella d'edat avançada que estaven de visita al municipi. Això es va poder fer gràcies a la col·laboració ciutadana, els quals van facilitar la descripció del lladre, ja que havia fugit a peu després de cometre el robatori. 

Finalment, els Mossos d'Esquadra van localitzar l'home, que anava dins un cotxe conduït per un altre individu, pels afores de la ciutat, i en escorcollar el vehicle, van trobar els objectes robats.

Durant l'escorcoll, els agents van trobar la tauleta i el llibre electrònic sostrets. El botí anava acompanyat d'una ferramenta de les que s'utilitza per trencar vidres i tallar cinturons de seguretat en casos d'emergència. Els aparells van ser retornats als seus propietaris.

El presumpte autor va quedar detingut i posat a disposició del jutjat de guàrdia de Gandesa, que en va decretar, l'endemà, la llibertat amb càrrecs.