Mossos d'Esquadra en arxiu

Detenen el jove que va trencar la mandíbula a un xofer d'autobús a Cambrils

Els fets es van produir el 21 de juliol de 2019 | L'agressor, de 19 anys, és veí de Vinyols i els Arcs

Un home que va trencar la mandíbula  d'un cop de puny a un conductor d'autobús a Cambrils el 21 de juliol del 2019 ha estat, finalment, identificat i detingut  avui a Vinyols i els Arcs, municipi d'on és veí.

Segons han detallat fonts policials, es tracta d'un jove de 19 anys i natural de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp, que gairebé fa un any i conjuntament amb altres persones —algunes d'elles ja identificades— van apallissar un conductor d'autobús quan aquest acabava de fer la ruta de La Pineda i Salou.

Intentaven robar la caixa

Amb la intenció de robar la recaptació del dia, el grup de joves que viatjava a l'autobús va començar a colpejar al conductor, que va protegir la caixa amb el seu cos. Aprofitant la seva superioritat en nombre i que no hi havia més passatgers, el van  apallissar i el jove que va ser detingut el passat divendres li va trencar la mandíbula d'un cop de puny.

La víctima va ser atesa pel SEM i derivat a l'Hospital Joan XXIII, on va haver de ser operat diverses vegades per curar les múltiples lesions i danys que li havien provocat els agressors. 

La investigació dels Mossos d'Esquadra, que es va iniciar el dia de l'agressió, va posar el seu punt final el passat divendres, 10 de juliol, quan el principal autor de l'agressió va ser identificat i detingut. Gràcies a la descripció facilitada per testimonis, es va poder posar noms i cognoms als autors del robatori amb violència.