Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Intenta robar en un cotxe a Reus i acaba detingut per agressió a la policia

La policia reusenca va rebre un avís i va comprovar que hi havia dos homes sota un cotxe

Un intent de robatori a Reus ha acabat amb un detingut per temptativa de furt, danys i resistència a l'autoritat. Els fets han passat aquesta nit de dilluns a dimarts, a tres quarts d'onze de la nit al barri de Mas Iglesias. Un avís anònim va alertar la Guàrdia Urbana de Reus que s'estava produint un robatori en un cotxe aparcat al carrer.

Els agents, quan hi van arribar, van veure com una de les dues persones implicades s'escapava, però l'altra s'encarava als membres de la Guàrdia Urbana i els agredia segons han informat a través de Twitter. El resultat de tot plegat va ser la detenció d'aquest darrer implicat acusat de tres delictes.

Els fets han passat la nit entre dilluns, 31 de maig, i dimarts, 1 de juny, al carrer de Maria Aurèlia Capmany, al barri de Mas Iglesias. Segons l'avís d'un veí a la policia reusenca, dos homes eren sota un cotxe robant-ne peces. A tres quarts d'onze de la nit, els agents van localitzar-los i van comprovar que intentaven treure el catalitzador d'un cotxe aparcat al carrer.

Un dels implicats va fugir quan va veure la Guàrdia Urbana, però el segon s'hi va encarar. Quan l'anaven a detenir per intent de furt, i segons explica la policia local, s'hi hauria resistit i hauria agredit un dels agents. Finalment va quedar detingut acusat de resistència, temptativa de furt i danys.