Imatge d'una persona detinguda

Intenta robar en una papereria, increpa els clients d'un bar i acaba detingut a TGN

Els fets van tenir lloc diumenge al matí al barri de la Granja

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat diumenge un jove de 22 anys per un intent de robatori en una papereria del carrer Sant Benilde de Tarragona, al barri de la Granja. Els fets van tenir lloc a les 7.13 hores, quan el propietari de la botiga obria les portes del negoci. Així mateix, l'individu, que anava acompanyat per altres dues persones, també va provocar un altercat en un bar del mateix carrer.

L'arrestat, de nacionalitat marroquina i amb domicili a Barcelona, va accedir a l'establiment i va intentar endur-se diversos articles de l'interior, com revistes i paquets de tabac. En ser descobert pel propietari, va mostrar una actitud agressiva, amenaçant el responsable de la papereria. Tot i això, va acabar deixant els objectes que havia agafat i va sortir de la botiga.

Una vegada al carrer, segons informava el 'Diari Més', el detingut va continuar increpant el propietari del negoci. L'individu, amb els seus dos acompanyants, es va dirigir a un bar que hi ha al costat de la botiga, on van increpar diverses persones que esmorzaven al local. Els clients del bar van recriminar la seva actitud i aquests van marxar del lloc dels fets.

Els Mossos d'Esquadra, que van desplaçar dues patrulles a la zona, van detenir el jove al carrer Menorca del barri de la Granja a les 7.57 hores. L'arrestat està acusat de robatori amb intimidació en grau de temptativa.