Els Mossos detenen un jove a Tarragona

Roba els diners a un venedor de la ONCE a Torreforta, l'enxampa i l'acaba colpejant

Les imatges de l'incident han circulat a les xarxes socials

Un treballador de la ONCE  al barri de Torreforta  ha estat sorprès per un lladre aquest matí. Als volts de dos quarts de nou, un jove s'ha aproximat fins al punt de venda i, en un moment de descuit de la víctima del furt, ha agafat els diners  que hi havia a sobre del taulell posant la mà per dins de la cabina. En concret, la suma total era de 10 euros

El venedor, que ha vist el moviment del jove lladre, ha sortit de pressa a perseguir-lo, mentre aquest fugia  en direcció el barri de la Granja. La víctima del robatori ha seguit a l'individu fins que l'ha enxampat al carrer de Sant Benilde, zona limítrofa entre tots dos barris tarragonins. 

En aquest punt, el venedor, que li ha retret l'actuació al jove, ha estat colpejat  pel lladre mentre se l'intentava treure de sobre. Tot i aquest incident, s'ha aconseguit retenir  el jove fins a l'arribada de les forces de seguretat. Aquests fets han succeït al davant de La Salle de Torreforta.

En conseqüència de l'incident, s'ha alertat als Mossos d'Esquadra els quals han anat fins al punt de l'incident, on hi havia el jove, de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, que ha estat detingut  per un delicte de robatori amb violència. En les pròximes hores passarà a disposició judicial. Així mateix, han obligat a tornar  els 10 euros al venedor de la ONCE.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Un incident amb repercussió a les xarxes socials

L'incident succeït al barri de Torreforta ha tingut recorregut per les xarxes socials i s'ha registrat l'encontre verbal entre el jove lladre i la víctima del robatori. En les imatges que s'han vist, el jove ha reconegut el robatori, ja que «era una oportunitat». A més, també s'ha vist com advertia el venedor de trencar el bitllet i, tot seguit, se'l passava per l'entrecuix. La víctima del robatori aconseguia retenir-lo perquè havia aconseguit objectes personals del jove.