Un lladre enxampat en un hotel de Salou

El 'banyista' que robava als clients de les piscines dels hotels de Salou

Portava indumentària de bany i es feia passar per client per no aixecar sospites

Tranquil, vestit de bany i fent-se passar per un client. Aquest era l'estratègia d'un lladre que va protagonitzar diversos furts en piscines d'hotels de Salou  durant l'estiu. Un modus operandi, però, que no l'alliberat de la detenció per part dels Mossos d'Esquadra

Aprofitava que les víctimes es banyaven a la piscina

La policia catalana va tenir constància dels fets a mitjans del mes de juliol. En aquest moment va ser quan eren informats d'un seguit de furts a clients en la zona de la piscina de diversos hotels de Salou. 

Les pistes que tenien els agents eren clares: el lladre es feia passar per client i aprofitava que les víctimes es banyaven a la piscina per cometre el furt. En aquests instants aprofitava per agafar els telèfons mòbils i objectes personals. A més, per no aixecar sospites vers el personal de l'hotel, es vestia amb indumentària de bany.

En total, l'arrestat va aconseguir cometre set furts en diferents hotels del municipi de la Costa Daurada. La investigació dels Mossos d'Esquadra van portar fins a un home, de 34 anys i veí de Tarragona, que va ser detingut com a presumpte autor dels furts durant aquest dimarts, 21 de setembre.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, passarà avui dimecres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.