Unes manilles

El lladre que ha atemorit els comerciants de Reus amb diversos robatoris

Els Mossos d'Esquadra l'han detingut | Els ha fet entre el 31 d'agost i el 27 de setembre

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir un lladre que acumulava quatre robatoris a Reus. El primer el va cometre el 31 d'agost i l'últim va ser el 27 de setembre. Poc després, el dia 29, els agents van aconseguir detenir-lo.

Quatre robatoris en un mes a Reus

L'individu va forçar, de matinada, dues portes d'una pastisseria de la capital del Baix Camp. Per accedir-hi, va passar entre uns barrots de ferro a l'interior del local. Un cop dins, va sostraure la caixa enregistradora amb diners en efectiu. Això va passar el 31 d'agost.

Gairebé un mes després, el 27 de setembre, va repetir el robatori en el mateix establiment reusenc. El lladre va repetir el mateix modus operandi per entrar a l'interior de la pastisseria, però va sostraure diners, un televisor i petits electrodomèstics.

El mateix dia i poca estona després de fer el robatori, es va desplaçar a una floristeria. En aquesta va forçar la persiana i una porta. De l'interior va sostraure diners de la caixa enregistradora i un dispositiu electrònic. 

A més d'aquests, les gestions d'investigació van portar a relacionar-lo amb un altre fet el 24 de setembre. Això va succeir en una botiga de compravenda d'or d'on no va sostreure res.

Preocupació entre els comerciants pels robatoris

Un seguit de robatoris que van preocupar als comerciants de la zona, ja que els va fer tots en les proximitats d'on residia. Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van organitzar un dispositiu de prevenció.

Finalment, el 29 de setembre, es va detenir un home de 47 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Reus, com a presumpte autor dels quatre delictes de robatori amb força.

L’arrestat, amb nombrosos antecedents policials per delictes patrimonials, va passar el dia 30 a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.