Un agent dels Mossos durant la detenció d'un sospitós amb les mans immobilitzades

El jove lladre de la Via Augusta de Tarragona detingut per deixar-se el telèfon mòbil a l'interior d'un cotxe

Els Mossos l'han detingut pels delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles i contra la salut pública

La nit de dimarts, un jove de 19 anys es va dedicar a cometre robatoris amb força a l'interior de vehicles a la Via Augusta de Tarragona. Els serveis d'emergències va rebre l'alerta quan aquest estava forçant un dels vehicles i, de pressa, es van activar les patrulles dels Mossos d'Esquadra

Un cop els agents van arribar al punt dels fets, van localitzar el jove  lladre forçant un dels cotxes  aparcats a l'avinguda tarragonina. En haver-lo enxampat, el van escorcollar i li van trobar diversos objectes, entre ells, bosses amb marihuana al seu interior, diners en efectiu i una peça de fusta. A més, també portava posat un guant  i per la zona es va trobar un tornavís.

Després de fer més comprovacions, van veure que hi havia un total de quatre cotxes forçats i un en grau de temptativa, que no havia pogut accedir al seu interior. Els agents van localitzar el propietari d'un dels vehicles forçats i, durant la inspecció al seu interior, van trobar un telèfon mòbil. El propietari del vehicle va negar que fos seu i, en comprovar-ho, al fons de pantalla sortia una imatge del detingut.

L'autor dels robatoris va ser detingut  per robatoris amb força a l'interior de vehicles i d'un delicte contra la salut pública, per portar marihuana.