El Centre d'acollida Mare de Déu de la Mercè, en una imatge d'arxiu

Detingut un menor per agredir sexualment una educadora al Centre d'acollida la Mercè, a Tarragona

Els fets s'haurien repetit els dies 27 de febrer i 6 de març | El noi, de 17 anys, va ingressar dilluns en un centre de justícia juvenil

Agressió sexual al Centre d’acollida Mare de Déu de la Mercè, a la ciutat de Tarragona. Segons avança el ‘Diari Més’, un menor de 17 anys hauria agredit una educadora de la instal·lació, fent-li tocaments en reiterades ocasions entre finals del mes de febrer i principis de març. El jove, precisament, va sert detingut pels Mossos d’Esquadra diumenge, 7 de març, i dilluns va ingressar en un centre de justícia juvenil.

Tal com apunta el mateix mitjà, la víctima hauria patit una primera agressió el passat  27 de febrer, quan el noi li hauria fet tocaments tot i que, en aquell cas, els fets no van ser denunciats. Posteriorment, el 6 de març, l’agressor va tornar a actuar, ara amb més violència. Els seus actes van ser denunciats a la policia catalana, que finalment l'ha detingut.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!