Dos agents dels Mossos d'Esquadra, d'esquenes

Intenta fugir amb moto de forma temerària, sense carnet ni assegurança dels Mossos d'Esquadra a Reus

Els fets van succeir la tarda de dijous a Reus

La tarda del dijous es va complicar pels Mossos d'Esquadra. Una patrulla que feia vigilància i control de trànsit a l'N-340 a la Canonja va observar com el conductor d'una motocicleta feia avançaments antireglamentaris a diversos vehicles. 

Davant d'aquestes accions del motorista, els agents van intervenir i li van donar ordres clares perquè s'aturés i, així, denunciar la infracció. L'individu va fer cas omís de les indicacions i va iniciar la fugida per la carretera nacional fins a accedir a la ITV de Reus, posant en perill les persones que hi havia al lloc. 

L'escàpol va continuar la fugida sortint a la carretera T-315, contra direcció, obligant a frenar bruscament un conductor que circulava correctament. Va seguir en el sentit contrari a la marxa, provocant que dos vehicles més haguessin de fer maniobres evasives per no col·lidir.

Durant l'actuació policial portaven els senyals acústics i lluminosos activats. Finalment, els mossos van poder barrar-li el pas després d'uns 800 metres de circulació contra direcció. Llavors, el conductor escàpol va deixar la moto a terra i va intentar fugir a peu. El van detenir  a la mateixa carretera T-315 a Reus.

En fer les comprovacions pertinents, es va comprovar que l'home no havia disposat mai de carnet de conduir. A més, el vehicle no disposava ni de l'assegurança obligatòria ni tampoc ITV  en vigor.

Tot i ser la primera detenció feta per mossos, l'home no acumulava una quarantena d'antecedents policials per altres cossos policials. L'individu és un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona. Se l'ha detingut  com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sense haver obtingut mai el permís i per resistència als agents de l’autoritat.

Després de declarar a comissaria, el detingut va quedar en llibertat  després de citar-lo per comparèixer aquest divendres davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.