Un perruquer tallant el cabell d'un jove

La perruqueria que tenia més clientela de Tarragona i no era pels seus pentinats

Un perruquer de l'Hospitalet de l'Infant aprofitava l'establiment per traficar

Una perruqueria de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant era la més coneguda entre els clients del territori que hi anaven. Un fet que també en va tenir constància els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de la localitat, ja que la seva fama no era pels pentinats o la tallada de cabells que feia.

I és que el seu perruquer, un jove de 25 anys, va ser detingut el passat 27 de maig com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública perquè venia droga dins del seu establiment.

Segons fonts policials, els agents van tenir coneixement que en una perruqueria de l'Hospitalet s'estava traficant amb droga al detall i que hi havia molta afluència de compradors. El perruquer, i també propietari del negoci, aprofitava el local per a la venda de substàncies estupefaents.

Davant aquestes sospites, la policia va inspeccionar l'establiment i va comissar tres embolcalls de cocaïna i marihuana, i més de 700 euros en metàl·lic fraccionats.

Després de la inspecció i trobar la droga, es va procedir a la detenció del perruquer, acusat d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Durant el transcurs de la inspecció es van identificar deu persones, es van complimentar tres citacions judicials i es van aixecar dues actes per tinença de drogues tòxiques, estupefaents i psicotròpiques. També es va denunciar administrativament el detingut per diverses irregularitats que presentava el local.

L'arrestat va declarar en dependències policials el mateix 27 de maig amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

Detenen uns lladres a l'Hospitalet de l'Infant

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat, 26 de maig, a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, una dona i un home de 39 i 46 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de temptativa de robatori amb força a interior de vehicle. En el cas de l’home, se li atribueix també un delicte de receptació.

En concret, la dona va ser enxampada intentant robar a l'interior d'una autocaravana estacionada a l'entorn comercial del carrer Mallorca. En ser vista per la policia, va intentar fugir amb un altre lladre, però van ser aturats. 

En l’escorcoll, els mossos van trobar una bossa de mà que contenia dos tornavisos, una clau anglesa, un petit imant i una peça metàl·lica corbada i a més, dos telèfons mòbils, un dels quals constava com a sostret el passat 17 de març.