Portal del bloc del carrer Pin i Soler de Tarragona on s'ha trobat el cos d'una dona morta d'edat avançada amb signes de violència.

Detingut el presumpte autor de l'homicidi d'una dona en un pis del carrer de Pin i Soler de Tarragona

L'home, de 70 anys, es va entregar a una comissaria de Barcelona poc després de cometre el crim

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home com a presumpte autor de l'homicidi d'una dona a Tarragona. Es tracta d'un home de 70 anys que va ser detingut a Barcelona la nit d'aquest dimecres, 24 de març, poc després de trobar el cos de la dona sense vida al seu pis. Autor del crim i víctima tindrien un  vincle familiar, tot i que els Mossos no han determinat quina relació tenien.

Cap a les 20 hores es va localitzar una dona de 91 anys morta al seu domicili del carrer de Pin i Soler de Tarragona, amb signes de violència. Segons apunten fonts properes a la investigació, la dona podria haver mort ofegada. 

Segons apunta 'El Caso', poc després, l'home hauria anat a una comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu de Barcelona i s'hauria entregat. L'home va explicar que havia matat amb les seves pròpies mans una familiar seva, una dona gran, a Tarragona. Per això, els agents de Mossos l'han detingut com a presumpte autor del delicte d'homicidi. El detingut ha sigut traslladat a Tarragona de nou i està previst que el detingut passi a disposició judicial durant les properes hores.