El cotxe d'un conductor sense permís que conduïa de forma temerària per la TV-7211

Fugida temerària de matinada a la TV-7211: a 170 km/h i sense permís de conduir

L'individu, de 19 anys, va ser detingut a Reus | Va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sense haver obtingut el permís de conduir i resistència, desobediència a agents de l’autoritat

Un vehicle circulava de forma temerària i amb excés de velocitat per Constantí durant la matinada de dimarts. Uns fets que van ser vistos per la Policia Local del municipi del Tarragonès. Per aquest motiu, es van alertar els Mossos d'Esquadra i es va muntar un dispositiu per enxampar-lo.

Finalment, va ser detingut a Reus com a presumpte autor de diversos delictes el dimarts i va passar a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

A 170 km/h per la TV-7211

Quan el conductor que anava a gran velocitat va ser detectat, els agents de la Policia Local de Constantí van intentar que s'aturés. Després de les indicacions dels policies, però, aquest va iniciar una fugida i va apagar els llums per evitar ser detectat.

En veure les intencions del conductor, es va alertar els Mossos d'Esquadra i va indicar-los que el vehicle circulava per la TV-7211 a 170 km/h, direcció Reus, on la velocitat màxima permesa és de 90 quilòmetres per hora.

Amb aquesta informació que tenien, els agents del Grup de Delinqüència Urbana de Reus van poder localitzar-lo quan aquest va arribar al seu domicili i va estacionar el vehicle. 

Quan els agents de paisà es van adreçar fins a ell i es van identificar com a policies, l'individu va intentar fugir i entrar a casa seva però els mossos el van interceptar.

Minuts més tard de ser enxampat, els agents de la Policia Local de Constantí van arribar al lloc i van identificar clarament el vehicle que s'havia escapolit minuts abans. A més, durant la identificació es va comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Reus un home de 19 anys, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sense haver obtingut el permís de conduir i resistència, desobediència a agents de l’autoritat.

El detingut va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.