Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Enxampen 'in fraganti' el lladre borratxo de l'AP-7: el botí fa al·lucinar la policia

El detingut, un home de 41 anys, havia robat en el remolc d'un camió estacionat en una àrea de servei de l'AP-7

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona, amb el suport d’efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la policia catalana, han detingut aquesta passada matinada un home de 41 anys, com a presumpte autor d’un delicte de furt i un altre de danys, segons ha explicat el cos en un comunicat.

La detenció, que ha estat fruit d’un dispositiu de prevenció de furts a l’autopista, s'ha produït a l’àrea de descans Mèdol Nord, situada al quilòmetre 237,5 de l’AP-7 en sentit Barcelona, al voltant de les tres de la matinada.

Una patrulla ha observat com un home, en detectar la presència policial, ha intentat amagar-se al costat d’un turisme que tenia les portes obertes i els seients abatuts.

Havia robat una dotzena de caixes de begudes alcohòliques del remolc d'un camió

Davant aquesta actuació sospitosa, els agents s'han acostat a l'individu i han comprovat que tenia la intenció de carregar 12 caixes precintades amb ampolles de begudes alcohòliques valorades aproximadament en 2.900 euros. Després d'efectuar diverses comprovacions entre els camions estacionats a la zona, han constatat que el remolc d'un d'ells tenia la porta forçada i diversos talls al teixit lateral.

El detingut, que té diversos antecedents policials, passarà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona en les pròximes hores.