Imatge d'una patrulla de la Policia Local de Calafell

Detingut per robar-li el camió a un repartidor mentre feia una entrega a Calafell

Va aprofitar que el treballador entregava una comanda a un establiment

Un home va ser detingut per robar el camió d'un repartidor a Calafell. Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', els fets van tenir lloc a la zona de la platja de Calafell dijous passat, 4 de març, quan l'individu va aprofitar que el repartidor estava entregant una comanda en un establiment per robar-li el vehicle.

En el moment en què el lladre robava el camió, el repartidor se'n va adonar i va intentar aturar el robatori. El lladre, però, va amenaçar la víctima i va poder fugir amb el camió. Més tard, el vehicle va ser trobar al centre de Segur de Calafell, després que lladre l'abandonés.

Segons apunta el citat mitjà, després del robatori, la Policia Local de Calafell va iniciar una recerca i un seguiment per poder detenir l'autor del robatori. Finalment, aquest dissabte, 6 de març, els agents van poder localitzar el lladre i el van detenir, acusat d'un presumpte delicte de  robatori amb violència. L'individu acumula diversos antecedents i el cas ha passat al cos dels Mossos d'Esquadra. Està previst que passi a disposició judicial aquest diumenge.