Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Detingut un home per desobediència després de robar cremes cosmètiques d'un supermercat de Reus

Els Mossos l'han detingut per desobediència a l'autoritat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres, 30 d'abril, un home per un delicte de desobediència a l'autoritat, després de fer cas omís als agents que el cridaven per un presumpte robatori en un supermercat de Reus. Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', l'home hauria entrat en un supermercat ubicat a l'avinguda de Pere el Cerimoniós i s'hauria endut diversos productes de bellesa, concretament cremes cosmètiques. 

Els treballadors del supermercat han vist l'home amb actitud sospitosa i han intentat aturar-lo a la sortida de l'establiment, mentre trucaven al telèfon d'emergències. Tal com apunta el citat mitjà, l'individu ha aconseguit sortir al carrer i ha fugit corrents, mentre una patrulla dels Mossos que han vist l'escena li han cridat l'atenció i li han donat l'ordre perquè s'aturés

L'home ha fet cas omís de les indicacions dels Mossos, motiu pel qual els agents han acabat interceptant-lo. L'home s'ha resistit, però finalment ha pogut ser immobilitzat. En registrar-lo, han trobat les cremes que presumptament havia robat del supermercat. Els Mossos l'han detingut per un delicte de desobediència a l'autoritat i també se'l denunciarà pel furt al supermercat.