Imatge d'una persona detinguda

Intenta robar en una perfumeria de Tortosa i acaba detingut per un mosso fora de servei

L'arrestat va intentar fugir de l'establiment fent caure l'agent a terra

Un agent dels Mossos d'Esquadra que estava fora de servei va detenir un home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència en un establiment comercial de Tortosa. Els fets es van produir el passat dissabte al matí, quan l'agent estava comprant en una perfumeria i va observar com el detingut agafava productes dels expositors i els introduïa a l'interior d'una bossa que portava a les mans.

Quan el lladre marxava de l'establiment, el policia el va aturar i la seva reacció va ser violenta, empenyent l'agent i fent-lo caure a terra. Tot i això, el mosso va poder reduir l'home i arrestar-lo, mentre esperava l'arribada d'altres efectius policials. Durant l'escorcoll al detingut es va detectar que la bossa on havia amagat els productes robats portava un folre metàl·lic per poder evitar els sistemes d'alarma.

Els productes recuperats per la policia catalana tenien un valor de 890 euros i es van retornar a la persona responsable de l'establiment. El detingut, de 46 anys i veí de Vilanova i la Geltrú, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.