Un home va ser detingut aquest cap de setmana després d'haver colpejat agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Detingut un veí de Tarragona per robar de matinada un parell de vehicles

El jove va ser enxampat sortint d'un dels vehicles quan va fugir corrent

La Guàrdia Urbana de Tarragona va enxampar la passada matinada de dijous un jove que en sortir d'un vehicle, va fugir corren davant la presència policial i finalment va ser detingut acusat d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle, segons informa el Diari de Tarragona. 

Roba dos vehicles en trencar el vidre

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona, en el seu torn de nit, es va trobar en un incident al carrer Sant Francesc de la ciutat. Un jove sortia d'un cotxe estacionat en aquesta via quan, en adonar-se que hi havia presència policial, va sortir corrent d'allà on es trobava. 

En aquest moment, va començar una persecució policial a peu d'un dels agents, mentre es buscava el delinqüent. El lladre  va ser enxampat a la Rambla Nova, quan la Guàrdia Urbana va detenir-lo. Es tractava d'un jove de 18 anys i veí de Tarragona.

El detingut va robar en dos vehicles estacionats al carrer Sant Francesc de la ciutat, havent trencat un dels vidres per poder accedir al seu interior. El jove se l'ha detingut per un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicles, sent sospitós d'haver sostret objectes de dins.