Dos agents dels Mossos d'Esquadra en la detenció d'una persona

La ruta de robatoris d'un lladre per l'Alt i el Baix Camp que va acabar malament

L'individu va cometre tres robatoris a Valls, Alcover i la Selva del Camp

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts a la tarda un home que s'ha passejat per l'Alt Camp i el Baix Camp robant un cotxe, dos mòbils, un moneder i un anell. Ho ha avançat el periodista de successos Guillem Ramos-Salvat, que ha explicat que els fets han tingut lloc als municipis de Valls, Alcover i la Selva del Camp, on ha estat finalment arrestat.

El primer robatori que ha comès el detingut ha tingut lloc abans de les cinc de la tarda —avís a les 16.40 hores— a Valls, on presumptament va robar un cotxe, Renault Megane, que tenia les claus posades. Posteriorment, el lladre es va desplaçar fins a Alcover, també a la comarca de l'Alt Camp, on va entrar en un supermercat Spar.


Allà, l'individu va robar presumptament un mòbil —valorat en 1.000 euros— i un moneder a una treballadora. Tot i que el van intentar aturar, va aconseguir escapar i va marxar a la Selva del Camp amb el cotxe robat.

Detingut a la Selva del Camp després de robar en una casa

Al municipi del Baix Camp, va entrar en una casa i es va endur un telèfon mòbil i un anell. Després dels tres robatoris, els agents dels Mossos el van acabar localitzant a la Selva del Camp gràcies a la geolocalització d'un dels mòbils robats.

La policia catalana el va acabar detenint i va aconseguir recuperar els dos telèfons mòbils i el vehicle robat, que presentava danys. Els agents, però, no va aconseguir localitzar l'anell sostret en una casa de la Selva del Camp.