Imatge d'arxiu de l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders

Detingut a Sant Vicenç de Calders un home per agredir un revisor de tren

L'individu no duia bitllet i es va enfrontar contra tres vigilants del tren

Un home ha sigut detingut a l'estació de Sant Vicenç de Calders pels Mossos d'Esquadra després d'agredir el revisor d'un tren i encarar-se amb tres agents de seguretat. Segons informa el 'Diari de Tarragona', els fets van passar a bord d'un tren Rodalies de la línia R2, a l'altura de Vilanova i la Geltrú.

L'individu no duia bitllet, i en el moment en què el revisor l'hi va demanar i va veure que no en tenia, va demanar-li que baixés del tren o que seria sancionat. En aquell moment l'individu va reacciona de manera violenta i va agredir el revisor. Tres vigilants de seguretat van acudir fins al vagó per intentar reduir l'home, protagonitzant una baralla. Alguns testimonis apunten que l'agressor fins i tot duia un puny americà i algun objecte punxegut.

Tal com informa el citat mitjà, finalment, els vigilants van aconseguir reduir-lo utilitzant un esprai de gas pebre  i el van poder emmanillar. El tren va seguir el seu recorregut fins a l'estació de Sant Vicenç de Calders, on una patrulla dels Mossos d'Esquadra ja esperava el comboi i van poder detenir l'agressor.