Un vehicle del a Guàrdia Municipal de la Canonja davant la comissaria.

Detingut per segona vegada en 24 hores el jove lladre de la Canonja

Aquesta passada matinada ha sostret dues bicicletes d'un xalet

No n'aprèn. Un dels dos joves que va ser detingut la matinada del passat dimecres, com a presumpte autor d'un delicte de robatori, ha tornat a actuar i l'han tornat a enxampar només 24 hores després del primer robatori. Després dels darrers episodis de robatoris els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Municipal de la Canonja han augmentat la vigilància policial al municipi, i aquesta passada matinada s'ha repetit gairebé la mateixa escena de la nit anterior.

Pels volts de les dues de la matinada, els vigilants municipals han vist un jove que duia dues bicicletes al carrer de Vila-seca. Precisament aquest carrer és on va ser vist amb actitud sospitosa la matinada de dimecres. Les dues bicicletes estaven lligades i portaven les cadenes i, amb la sospita que podien ser robades, els policies han fet la comprovació pertinent i han confirmat que havien estat sostretes d'un xalet del carrer del Comte de Llar. 

Finalment, el noi, que és menor d'edat, ha sigut detingut per segona vegada per un delicte contra el patrimoni, és a dir, per un robatori amb força en un domicili. Els dos successos han tingut lloc a molt pocs metres de distància, ja que la primera detenció es va fer al carrer dels Diumenges, via paral·lela al carrer de Vila-seca, on van ser vist per primer cop dimecres i on ha sigut detingut aquest dijous.