Una detenció dels Mossos d'Esquadra

Detenen un home a TGN per conduir begut, fent ziga-zagues i utilitzant el telèfon mòbil

Els fets van tenir lloc aquest dissabte a la tarda a l'A-7

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dissabte un home de 38 anys, de nacionalitat boliviana i veí de Tarragona, com a presumpte autor d’un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol i amb el permís suspès per sentència judicial. Els fets van tenir lloc dissabte a la tarda a l'A-7, on diversos conductors van avisar que un vehicle circulava fent ziga-zagues i posava en risc la resta d’usuaris.

Minuts després, una patrulla de trànsit de la policia catalana que feia recerca per aquesta via va veure com un cotxe, que coincidia amb la descripció aportada pels testimonis, s’incorporava des de la carretera A-27 a la A-7 sense respectar el cediu el pas. La patrulla va donar indicacions clares d’aturar-se al conductor del vehicle, però l’home va fer cas omís.

Així, va continuar circulant fins que els mossos el van poder aturar amb seguretat dos quilòmetres més enllà. En fer-li la prova d'alcoholèmia, el resultat definitiu va ser de 0,57 mg/l, més de dues vegades la taxa màxima permesa. A més, en comprovar els antecedents els agents van confirmar que l’home tenia el permís de conduir suspès judicialment fins al novembre.

Davant això, els agents dels Mossos van immobilitzar el vehicle i van detenir el conductor pels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i conducció sense permís de conduir. L'arrestat, amb antecedents per delictes contra la seguretat del trànsit, va ser citat diumenge per a la celebració d’un judici ràpid a Tarragona.