Imatge d'una persona detinguda

Detingut a Torredembarra per una presumpta agressió sexual a la platja de la Paella

Els fets van tenir lloc aquest dijous a la tarda

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dijous a la tarda un jove com a presumpte autor d’una agressió sexual que va tenir lloc a la platja de la Paella. La víctima va alertar dels fets la Policia Local i un testimoni que es trobava a la citada platja va aconseguir fer una fotografia del presumpte agressor, que va marxar del lloc dels fets en direcció a Baix a Mar.

En rebre l'avís, agents de la Policia Local de Torredembarra es van desplaçar a la platja de la Paella i, posteriorment, al Barri Marítim on van localitzar un noi, que estava intimidant dues noies, i que va resultar ser el mateix que mostrava la fotografia del presumpte agressor. Els policies van detenir el jove i el van traslladar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del Vendrell.

La Policia Local decomissa armes prohibides a menors

D'altra banda, la Policia Local ha informat que ha decomissat diferents armes prohibides a menors d'edat, els quals les haurien obtingut en jocs a la fira ubicada al port de la localitat. Agents de la policia administrativa van realitzar divendres passat una inspecció a la fira i van comprovar que de manera visible —i exposades al públic— hi havia armes que només es poden vendre en llocs autoritzats i a persones majors d’edat, amb els corresponents permisos.

Les armes decomissades estan accionades per aire o gas, que poden causar danys a les persones si són manipulades intencionadament, així com intimidatòries donada la seva aparença de similitud a armes reals. S'utilitzen per a pràctiques en galeries de tir amb aire comprimit.

Totes aquestes armes, un total de 17, van ser intervingudes de manera cautelar per la Policia Local de Torredembarra i es remetran a la Guàrdia Civil de la localitat de Valls. El responsable de la paradeta de la fira serà denunciat administrativament per incompliment del reglament d’armes