Bosses de cocaïna que portava un individu a Torredembarra

L'home de Torredembarra que va ser enxampat carregat de cocaïna

La Policia Local de Torredembarra el va detenir a l'avinguda de Sant Jordi

Les drogues són un dels grans mals que pateix la societat. Estan en el nostre dia a dia i cada cop hi ha més gent que intenta beneficiar-se d'aquest negoci il·legal. Les comarques de Tarragona són un dels principals llocs on hi ha grans plantacions de marihuana.

A la localitat de Torredembarra, la passada nit de dilluns la Policia Local va fer una detenció per un delicte contra la salut pública. Aquest cop no era cànnabis, però l'individu portava ocultes a la roba unes bosses amb cocaïna. En concret, tenia 21,98 grams d'aquesta substància estupefaent.

La detenció es va produir al voltant de les nou de la nit, a l'avinguda de Sant Jordi. Els agents de la policia torrenca feien un patrullatge de seguretat ciutadana quan van veure a l'individu. A més, era conegut per altres identificacions que s'havien fet.

En detectar que havia sigut vist per la policia, va fer uns moviments estranys i va accelerar la marxa. Els agents el van aturar, identificar i escorcollar. Va ser aleshores que li van trobar amagades entre la roba les bosses amb la cocaïna.