Agent dels Mossos d'Esquadra

Detingut a Torredembarra un conductor que feia ziga-zagues i que va aturar-se a fer pipí al mig de l'AP-7

Se li imputa un delicte de conducció temerària

Enxampat per aturar-se per satisfer les seves necessitats fisiològiques. Això és el que li va passar a un conductor que circulava per l'AP-7 tarragonina de forma temerària. Segons ha avançat el 'Diari Més' el conductor circulava la tarda de dimarts passat, 6 d'abril, per l'autopista amb un cotxe d'alta gamma, un Porsche 994, fent ziga-zagues i accelerant i frenant de cop.

Altres conductors  van veure la conducció temerària de l'individu i van donar l'avís al telèfon d'emergències 112, alertant que suposava un perill per a la resta de vehicles que circulaven per l'autopista. En un moment donat, el conductor va aturar el Porsche al voral esquerre de la calçada per orinar. Tal com apunta el citat mitjà, una patrulla dels Mossos d'Esquadra el va identificar, però quan el conductor va adonar-se de la seva presència, va pujar al cotxe i va fugir, fent  cas omís a les indicacions dels Mossos que l'indicaven que l'aturés.

Finalment, cap a les vuit del vespre la policia catalana va poder aturar el conductor a la sortida de l'AP-7 a Torredembarra i van detenir-lo per un delicte de conducció temerària