Un agent dels Mossos d'Esquadra en una plantació indoor a Móra d'Ebre

El veí de Móra d'Ebre que tenia prop de 600 plantes de marihuana a casa seva

Els Mossos el van detenir el passat 6 de febrer | Tenia 581 plantes de marihuana i estava connectat il·legalment a la xarxa elèctrica

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Móra d'Ebre de 22 anys per conrear 581 plantes de marihuana dins del seu domicili. A aquest delicte se li suma el de defraudació de fluid elèctric.

La detenció es va produir el passat 6 de febrer. L'individu va passar a disposició judicial ahir 8 de febrer i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Gairebé 600 plantes a casa seva

Els agents de la policia catalana es van posar mans a l'obra després de rebre diverses informacions les quals apuntaven que en un domicili del carrer Tarragona, de la localitat de Móra d'Ebre, es podia cultivar marihuana.

En aquest sentit, es va fer la intervenció policial el passat 6 de febrer. Els Mossos d'Esquadra es van personar en el domicili i van localitzar una plantació 'indoor' de marihuana composta per 581 plantes amb floració de cabdells.

Les instal·lacions disposaven d’instal·lació elèctrica, sistema de ventilació i filtració d’aire, així com de tots els utensilis necessaris per portar a terme aquesta activitat il·lícita. Els agents també van comprovar que les instal·lacions es trobaven connectades a la xarxa elèctrica de manera il·legal.


L’home, de 22 anys, que residia en el domicili en el moment de l’actuació policial va ser detingut. El detingut va sortir en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial a Gandesa aquest dimarts. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.