Mossos d'Esquadra

L'enxampen 'in fraganti' mentre venia droga en un cotxe al Morell i acaba detingut

L'arrestat, que va quedar en llibertat amb càrrecs, portava a sobre catorze embolcalls i diners en efectiu

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns un home de 41 anys al Morell  per un suposat delicte de tràfic de drogues. Els fets van tenir lloc a la plaça de l'Estatut del municipi del Tarragonès i la policia catalana va aconseguir arrestar l'individu gràcies a la informació facilitada per un mosso fora de servei. En rebre l'avís, agents de paisà es van dirigir fins al lloc per tal d’identificar un home que venia droga al detall.

Allà van observar com el detingut rebia una trucada de telèfon i, tot seguit, pujava en un vehicle per baixar-ne després de recórrer un trajecte molt curt. Davant d’aquests moviments sospitosos, els agents dels Mossos van acreditar-se com a policies i van identificar el detingut en el moment en què sortia del vehicle.

Els agents també van observar com el conductor tenia a les seves mans diners en metàl·lic com si volgués a canvi alguna cosa. Poc després, una altra patrulla va arribar al lloc i va escorcollar els dos ocupants. Al suposat traficant van localitzar-li diners fraccionats en efectiu i un total de catorze embolcalls de color blanc amb cocaïna al seu interior.

Davant això, els mossos van procedir a la seva detenció per un suposat delicte contra la salut pública. En la jornada de dimarts, el detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.