Una persona detinguda per la policia local.

Detingut al Vendrell per oferir drogues i relacions sexuals a menors d'edat

Els fets han tingut lloc aquest matí a la capital del Baix Penedès

La Policia Local del Vendrell ha detingut aquest divendres un individu acusat d'oferir presumptament substàncies estupefaents a menors que es dirigien a l'escola, segons ha anunciat el cos policial a través de les xarxes socials. Així mateix, l'arrestat també hauria proposat als infants mantenir relacions sexuals.

Davant això, els agents de la policia vendrellenca han detingut l'home i han practicat diligències judicials. En aquest sentit, a través de les xarxes socials, la Policia Local del Vendrell ha recordat a la ciutadania que expliquin als seus fills i filles que davant qualsevol situació anormal ho comuniquin als cossos policials.

Fa dos mesos, un detingut per proposicions deshonestes a tres noies menors d'edat a Calafell

El cas d'aquest divendres no ha estat l'únic que s'ha produït de la mateixa tipologia al Baix Penedès en els darrers mesos. En aquest sentit, a final del mes de març, els Mossos d'Esquadra van detenir un home al Vendrell per un presumpte per un presumpte delicte d'exhibicionisme i proposicions deshonestes a tres noies menors d'edat a Calafell.

Els fets van tenir lloc al carrer Monturiol de Calafell, quan el detingut va acorralar les tres menors en un portal. Les noies van escapolir-se del lloc i van poder alertar la Policia Local del municipi. Els agents van aconseguir identificar l'individu, que va ser detingut per la policia catalana.