Una cinta dels Mossos d'Esquadra

Nou abús sexual a Tarragona: viola la seva exparella a Bonavista

Al pis també hi vivia el fill de la víctima, menor d'edat

La ciutat de Tarragona torna a ser escenari d'una violació. Uns fets que es van sumant en aquestes dates i l'últim que s'ha registrat ha sigut aquesta matinada de dilluns. Abans d'aquesta, un menor d'edat en va protagonitzar una enmig de la ciutat la matinada del 24 d'abril. 

En l'últim cas d'aquest 16 de maig, els fets han succeït a la zona dels barris de Ponent, en concret, a Bonavista.

Viola la seva exparella a Bonavista

Els Mossos d'Esquadra han hagut d'actuar aquesta matinada al barri de Bonavista per un home que havia agredit sexualment la seva exparella. Els fets han succeït en un pis situat al carrer Onze del barri tarragoní.

El servei d'emergències ha rebut l'avís als voltants d'un quart de quatre de la matinada, motiu pel qual s'han activat els Mossos d'Esquadra. Una patrulla ha anat fins aquest indret per comprovar l'incident.

En arribar, han vist com a l'interior del domicili també hi havia un menor d'edat, fill de la víctima de l'agressió sexual.

En conseqüència d'aquesta alerta d'agressió dins l'àmbit de la llar, els agents de la policia catalana han detingut un home per aquest delicte entre un home, l'agressor, i la que havia sigut la seva parella.

La víctima, després de ser agredida sexualment, ha estat traslladada fins a un centre hospitalari per ser atesa.

La violació d'un noi de 13 anys

El passat mes d'abril, un noi de 13 anys va protagonitzar una violació a una altra menor, de 15 anys, de matinada i al centre de Tarragona. Uns fets que van quedar en res, perquè aquest tipus de delictes són inimputables per als nens i nenes d'aquesta edat i es va portar el cas a la fiscalia de menors. 

A més, es tracta el jove que va protagonitzar l'agressió sexual, no era la primera vegada que ho feia i tenia antecedents per fets similars.

En aquest cas, però, la víctima i l'acusat de violació es van quedar sols de matinada. En un aparcament de la Rambla Nova, el noi, presumptament, va obligar la noia a fer-li una fel·lació. La noia es va negar, però l'agressor la va colpejar per obligar-la.

Després d'això, la va violar i també li va prendre el telèfon mòbil que duia per deixar-la incomunicada. Poc després, van denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i els agents van atrapar el menor.