Imatge de dos vehicles de la Policia Local de Torredembarra davant la comissaria

Detingut a Torredembarra després que els crits dels fills alertessin els veïns

L'home està acusat d'un presumpte delicte de violència en l'àmbit de la llar

La Policia Local de Torredembarra va detenir durant el cap de setmana un home com a presumpte autor d'un delicte de violència en l'àmbit de la llar. Els fets van tenir lloc la nit d'aquest passat diumenge, quan un veí va alertar el cos policial que s'estava produint una baralla en un dels pisos veïns i que sentia menors plorant i demanant ajut.

Una patrulla de la Policia Local es va presentar en el lloc dels fets al mateix temps que una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que també havien rebut l'alerta. Els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de violència en l'àmbit de la llar i va quedar sota custòdia de la policia catalana, que es va fer càrrec de les diligències.

Detingut en presentar-se a la comissaria

La segona detenció del cap de setmana a càrrec de la Policia Local de Torredembarra es va produir la tarda de divendres, quan un veí del municipi va ser detingut a la comissaria, quan es va presentar a recollir unes citacions judicials que tenia pendents.

En el moment d'identificar-se, els agents van comprovar que l'home tenia una ordre de cerca per part del Jutjat de Tortosa per un delicte contra la seguretat del Trànsit. Davant això, l'individu va ser arrestat.