Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local d'Amposta

Detinguts a Amposta dos joves sorpresos mentre intentaven robar a l'interior d'un vehicle

Agents de la Policia Local van interceptar els arrestats quan fugien i un tercer va poder escapar

La Policia Local d'Amposta ha detingut dos veïns de la ciutat, de 18 i 17 d'anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior d'un vehicle. Segons el relat policial, tres persones van ser sorpreses mentre cometien el robatori. Quan van adonar-se de la presència dels agents van fugir: dos d'ells van poder ser interceptats i detinguts mentre que el tercer va poder escapar. Al llocs dels fets, els policies van poder localitzar un tornavís amb el qual haurien intentat cometre el robatori.

Festa il·legal en una masia d'Amposta

Aquesta detenció no és l'únic succés que s'ha produït recentment a la localitat d'Amposta, i és que els Mossos d'Esquadra han desmantellat aquest cap de setmana una festa il·legal en una masia del municipi. Els fets van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge, quan els van alertar que s'estava celebrant una festa il·legal en una masia ubicada al camí del Carlets d'Amposta. 

Quan els agents van arribar van localitzar 29 joves sense mascareta, alguns d'ells menors d'edat, que estaven consumint alcohol i compartien una pipa d'aigua per fumar. Els Mossos van interposar 29 denúncies per infracció de les mesures de seguretat i prvenció sanitàries contra la Covid-19.