Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Detinguts dos dels tres implicats en un apunyalament a Reus aquesta matinada

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut un home i una noia menor d'edat | Es manté la investigació oberta per localitzar l'agressor

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut dues persones i en busca una tercera després d'un apunyalament la nit passada. Aquest és el balanç dels fets que aquesta matinada, entre dimarts i dimecres, han passat a la zona de l'avinguda de Jaume I de Reus. Segons fonts municipals, tres persones haurien retingut i provocat tres ferides per arma blanca a un home.

Les fonts confirmen que la Guàrdia Urbana de Reus ha detingut dues persones, a l'avinguda de Jaume I, al barri del Carrilet. Es tracta d'un home major d'edat i una noia menor d'edat, que haurien sigut els responsables d'immobilitzar la víctima de l'apunyalament. La investigació es manté oberta amb l'objectiu de localitzar la tercera persona implicada.

Segons aquestes fonts, es tractaria de la persona que hauria apunyalat tres vegades la víctima en qüestió mentre les altres dues l'immobilitzaven. Tenint en compte els indicis amb els quals la Guàrdia Urbana ha obert la investigació, s'acusa els tres implicats d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. La víctima, de fet, hauria arribat a l'Hospital Sant Joan en estat greu, tot i que després de ser atesa, hauria rebut l'alta.

El relat dels fets, segons fonts coneixedores del cas, és que l'apunyalament no seria un fet aïllat, sinó que la baralla hauria començat unes hores abans. La hipòtesi inicial és que la víctima hauria agredit, per motius que es desconeixen, un dels tres atacants, amb el qual s'hauria tornat a trobar al cap d'unes hores. Llavors hauria començat una discussió entre la persona agredida, el presumpte agressor, i dos acompanyants.

La discussió hauria escalat fins a arribar a l'apunyalament. La menor d'edat i l'home detingut haurien immobilitzat la víctima mentre el tercer implicat cometia, presumptament, l'atac. També hauria sigut l'únic que hauria escapat abans que la Guàrdia Urbana arribés a la zona i detingués els dos presumptes còmplices.

La víctima hauria patit tres ferides per arma blanca i se l'ha traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus. Entre la matinada i el matí d'aquest dimecres, els serveis sanitaris li haurien donat l'alta després que, inicialment, es considerés que el seu estat era greu. Finalment, les ferides no haurien afectat cap òrgan vital. De resultes de la detenció de l'home implicat, la policia hauria detectat que ja tenia una ordre de cerca i captura dels Jutjats de Reus per un delicte anterior.