Intent de robatori en una casa de Cunit.

Detinguts després de saquejar quatre vegades la casa del seu veí a Cunit

Els lladres i la víctima vivien a tot just 300 metres de distància

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Cunit per cometre fins a quatre robatoris amb força a la mateixa casa. Els detinguts són un home de 25 anys i una dona de 22 anys que vivien al carrer de la Tulipa. La casa que van robar es trobava a tot just 300 metres d'on vivien.

Robatori d'un maletí quirúrgic

La investigació va començar el 23 de novembre, quan la víctima va denunciar un primer robatori. L'home va sorprendre dues persones que intentaven robar-li la motocicleta. Com que van ser enxampats, no ho van poder fer, però sí que es van endur un maletí amb material quirúrgic valorat en 3.000 euros.

La víctima va poder reconèixer els autors del robatori, ja que vivien a tot just 300 metres de la seva casa. Va ser així com els va recriminar la seva acció i els va comminar a retornar-li el seu maletí. Aquests ho van fer a canvi d'una quantitat econòmica

Tres robatoris més

Però després d'aquest incident, l'home va patir tres robatoris més a la seva propietat, els dies 20, 23 i 30 de desembre. Els lladres li van saquejar la casa, deixant-la pràcticament buida, sostraient mobiliari i electrodomèstics. Finalment, els Mossos van fer una entrada a la casa dels suposats autors el 10 de gener, trobant molts dels objectes robats.

Van detenir l'home, acusat de fer els quatre robatoris, i la dona, que hauria participat en tres. També hi ha una tercera persona implicada, un home que es troba en presó preventiva actualment. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar l'ingrés a presó de l'home i la llibertat amb càrrecs per a la dona.