Els Mossos d'Esquadra amb un dels detinguts a l'Estació de Tren de Tarragona

Cacen uns lladres que acabaven d'atracar dos menors a Tarragona

Els fets han succeït al carrer Apodaca i l'Estació de Trens de Tarragona

Els Mossos d'Esquadra han actuat aquesta tarda de dijous per dos robatoris a la Part Baixa de Tarragona. El primer dels incidents ha succeït al carrer Apodaca i el segon a l'Estació de Trens de la ciutat, dos llocs que estan ben a prop un de l'altre.

Els dos individus, de 18 i 20 anys, han estat enxampats cometent un segon robatori i els Mossos d'Esquadra els han detingut. Les dues víctimes dels robatoris són menors d'edat.

Dos robatoris amb força i intimidació a Tarragona

Els agents de la policia catalana rebien un avís als voltants de les tres de la tarda d'un robatori amb força i intimidació al carrer Apodaca. Segons han informat, dues persones han acorralat la víctima del robatori en aquest carrer. 

Després d'intimidacions, li han robat el rellotge que portava i, a la mínima que ha pogut, ha fugit del lloc dels fets. Tot seguit, els mossos han anat fins al lloc on es trobava la víctima i ha explicat els fets. 

Mentre estaven escoltant la versió de la víctima del robatori, els mossos han rebut un avís d'un incident a l'Estació de Trens. Als voltants de dos quarts de tres de la tarda, els indicaven que hi havia dues persones retingudes pel personal de seguretat del lloc. Una acció que s'ha fet després del robatori d'un mòbil per part de dos lladres.

En rebre l'alerta des d'aquest punt de Tarragona, i la proximitat amb el primer robatori al carrer Apodaca, els agents hi han anat. Un cop han arribat a l'Estació, han pogut comprovar que les persones retingudes eren els autors del primer robatori.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra han detingut als dos individus, joves de 18 i 20 anys, com a autors de dos robatoris amb força i intimidació a Reus.