Un agent de la Policia Local de Roda de Berà

Enxampen dues persones robant en un restaurant del passeig marítim de Roda de Berà

El robatori es va produir a l’interior del restaurant Ona de Berà | El servei de vigilància del càmping Park Playa Barà va alertar la policia local

La Policia Local de Roda de Berà va detenir dues persones com a presumptes autors d'un robatori amb força a la localitat. Uns fets que van succeir la matinada del passat dijous en el restaurant d'un càmping del municipi del Baix Gaià.

Els agents de la policia rodenca van rebre un avís del servei de vigilància del càmping Park Playa Barà. Informaven d'un robatori a l'interior del restaurant Ona de Berà, del mateix propietari que el resort.

A les càmeres de seguretat s'observava que dos individus intentaven obrir la caixa registradora de l'establiment. Els lladres van aconseguir entrar-hi després de forçar una de les persianes que hi donen accés. En activar-se el sistema de seguretat, van emprendre la fugida a peu.

Una patrulla de la Policia Local de Roda de Berà va anar fins al lloc dels fets. Se'ls va facilitar la descripció i característiques dels presumptes autors del robatori. A prop de l'establiment, els agents van localitzar dues persones que coincidien amb les descripcions facilitades pel servei de vigilància.

Per aquest motiu, els agents van procedir a la detenció dels dos homes, de 41 i 37 anys, veïns de Benicarló, com a presumptes autors de robatori amb força en grau de temptativa. Un cop realitzades les diligències necessàries es va donar trasllat dels detinguts a les dependències del cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell.