Un vehicle de la Policia Local de Calafella

La sorpresa de la policia a Calafell després d'un avís per una baralla

L'incident que estava succeint era un robatori i van acabar detenint dos lladres

Un robatori amb violència va mobilitzar la Policia Local de Calafell la matinada de dimecres a dijous. Les alarmes van saltar arran d'un avís per una presumpta baralla al passeig Marítim de la localitat del Baix Penedès. 

En arribar al lloc dels fets, els agents de la policia calafellenca van comprovar que no hi havia cap baralla. En concret, l'incident que havia succeït era un robatori amb violència a una persona. En aquests li havien sostret diners i un altaveu.

La Policia Local de Calafell va iniciar una recerca dels individus que havien comès el robatori. Van ser localitzats minuts després al passeig de la Unió, en possessió del material robat. Per aquest motiu se'ls va detenir com a presumptes autors d'un robatori amb violència.

A més d'aquest incident, la Policia de Calafell també va actuar en una casa en veure dos animals mal atesos. Els agents han instruït diligències per presumpte maltractament animal, per omissió de la deguda atenció i cura de dos gossos, un mestís i un bòxer.

Els dos gossos, en un immoble de la urbanització Calafell Parc, presentaven desnutrició i falta d'higiene. Per aquest motiu han estat portats al veterinari per rebre atenció.

Els fets han estat posats en coneixement del jutjat i de la fiscalia.