Un agent dels Mossos d'Esquadra

La parella de lladres de Salou que van cometre diversos robatoris en un mateix edifici

Tots dos tenen més d'una trentena d'antecedents

Nou episodi de robatoris amb força al municipi de Salou. Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dos homes al seu domicili després d'acumular quatre robatoris  a la localitat de la Costa Daurada. 

El primer dels fets es remunta al 5 de juny. Uns desconeguts van accedir a un habitatge del carrer Pere III el Gran  de Salou després d'enfilar-se per un balcó i forçar una finestra. 

Els lladres van comprovar que alguns dels pisos eren segones residències d'estiu. Per aquest motiu, van actuar fins a tres cops més en el mateix edifici durant tot el mes de juny. 

El modus operandi sempre era el mateix i actuaven de matinada. L'objectiu era sostraure televisors, material informàtic i tecnològic. A més de petits electrodomèstics i petits objectes de valors que hi pogués haver dins dels domicilis.

Quan executaven un dels robatoris, en un dels apartaments hi van actuar quan una persona estava dormint en una de les habitacions. Mentre que en un altre van haver de fugir en ser sorpresos per la propietària. 

Fetes les primeres indagacions, els mossos van relacionar els detinguts  amb els fets i van comprovar que residien en una casa molt pròxima a l’edifici on van accedir per tal de robar. 

Els dos individus tenien 41 i 65 anys i un era de Serra Lleona i l'altre de nacionalitat espanyola, ambdós veïns de Salou. Tots dos van ser detinguts a les 16.15 hores d'ahir al domicili de Salou on convivien. Tots dos acumulen una trentena d'antecedents policials per delictes patrimonials. Està previst que en les pròximes hores passin a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.