Un agent de la Policia Local d'Altafulla

Detinguts dos individus per furtar ampolles d'alcohol d'un supermercat a Altafulla

Un d'ells, va quedar en llibertat, però el van tornar a detenir per agredir un agent

Un establiment de la zona comercial d'Altafulla va alertar d'un robatori aquest dilluns. L'avís es feia a la Policia Local després de veure dos homes sortint del supermercat amb ampolles de diferents tipus de licors. Una de les treballadores va recriminar l'acció, però van fugir insultant-la. La suma total del robatori és de 190 euros.

Els agents de la Policia Local d'Altafulla, en ser alertats, van fer una batuda per la zona. Ben a prop de la zona dels fets es van localitzar els dos homes, que van ser arrestats  com a autors d'un delicte lleu de furts en un establiment comercial.

Els dos detinguts, a més d'aquests objectes robats en un establiment comercial, també duien altres bosses carregades amb més ampolles. Segurament robades en establiments d'altres municipis.

Segons informa Altafulla Ràdio, un dels detinguts  no tenia domicili conegut a l'estat espanyol i tenia una ordre de la Guàrdia Civil d'Alacant per esbrinar el seu domicili i va passar a disposició judicial. L'altre individu va ser jutjat i va quedar en llibertat

Tot i això, en voler recuperar el seu vehicle que havia estat immobilitzat, va agredir  un agent. Per aquest motiu, se'l va tornar a detenir per un delicte d'agressió a l'autoritat. 

Uns delictes en augment durant l'estiu

Els furts d'objectes o productes d'establiments augmenten amb l'arribada de l'estiu. Des del cos policial alerten d'aquest tipus de furts i és per això que estan amatents a les zones més susceptibles d'Altafulla. 

Avisen que en els furts a persones, juguen a despistar la persona deixant caure un objecte com unes claus o monedes a terres. Després adverteixen la víctima i, en aquest moment, li furten la bossa.