Dos vehicles de la Policia Local de Torredembarra davant la comissaria

Roba en dos establiments de restauració i danya 16 vehicles a Torredembarra

La Policia Local ha detingut aquest matí un home com a suposat autor dels fets

La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest divendres al matí un veí del municipi com a suposat autor de dos robatoris amb força en dos establiments de restauració i de danys i robatoris amb força en 16 vehicles aparcats en la via pública. L'arrest s'ha produït després d'identificar l'individu gràcies a les càmeres de seguretat dels locals.

En el moment de la seva detenció, l'home vestia la mateixa roba i calçat i es trobava passejant amb el seu gos, el mateix animal que es pot veure a les càmeres de seguretat.

Robatoris amb força en dos establiments de restauració

L'arrestat va actuar dimecres i dijous. En aquest sentit, segons ha explicat l'Ajuntament de Torredembarra en un comunicat, la nit de dijous va cometre un robatori amb força en un establiment de restauració, mentre que la passada nit va assaltar un establiment d'hostaleria.

Pel que fa als danys i robatoris amb força en vehicles aparcats en la via pública, la nit de divendres 9 de desembre a dissabte 10 de desembre va actuar en 13 vehicles, mentre que aquest dijous va fer-ho en altres tres.