Imatge del carrer dels Ferrers, a la Part Alta de Tarragona

Detinguts dos joves per intentar robar en un pis de la Part Alta de Tarragona escalant per la fa莽ana

Pr猫viament havien accedit a un altre habitatge del mateix bloc

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 i 23 de juny dos homes per intentar robar en un pis al carrer dels Ferrers de Tarragona escalant  per la façana. Els detinguts són dos joves de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona, i estan acusats dels delictes de temptativa de robatori amb força i d'entrada a habitatge aliè.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat 3 de maig, quan una patrulla va identificar dos homes perquè havien intentat ocupar il·legalment un pis a la plaça dels Sedassos escalant per la façana i accedint-hi per una finestra.

Aquest dilluns a la tarda, els Mossos van muntar un dispositiu al voltant d'un bloc ocupat al carrer dels Ferrers. A la Part Alta de Tarragona s'est脿 actuant amb l'operatiu Vibio coordinadament amb la Gu脿rdia Urbana per prevenir el tr脿fic de drogues i els delictes contra el patrimoni. En aquest operatiu es van identificar 25 persones. La primera detenci贸 va ser en el marc de l'operatiu, i l'endem脿 es va localitzar el segon implicat.

Les gestions d鈥檌nvestigaci贸 van permetre comprovar que la veritable intenci贸 dels dos detinguts era la d鈥檃ccedir al pis superior per entrar-hi a robar. Tots dos van passar a disposici贸 judicial dijous i van quedar en llibertat amb c脿rrecs. Tots dos tenen 19 anys, ve茂ns de Tarragona i de nacionalitat marroquina.