Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Els lladres 'spiderman' enxampats en les mans a la massa a Tarragona

Un agent fora de servei els va veure entrant en un habitatge a la Via Augusta

Un agent fora de servei va enxampar dues persones mentre accedien al balcó d'un habitatge per entrar-hi a dins. Aquest, els va veure mentre escalaven per la façana d'un edifici de la Via Augusta, en concret, al número 37.

Per aquest motiu, va alertar a les 22.50 a la Guàrdia Urbana de Tarragona d'aquests fets. En arribar-hi, els agents van observar que hi havia restes de vidres trencats en una de les portes del balcó, que havia caigut a la via pública.

La policia tarragonina va accedir a l'interior de l'immoble i, després d'una inspecció ocular, van localitzar els dos lladres. Aquests estaven amagats a l'interior d'un traster del domicili, procedint a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb força.

Les dificultats van arribar a l'hora d'extreure les persones detingudes. Per garantir la seva seguretat, els agents de la Guàrdia Urbana van comptar amb la col·laboració del Cos de Bombers de Tarragona, traient-los pel terrat amb l’escala mecànica.

Dispositiu al Bosc de la Marquesa

El municipi de Tarragona muntarà un dispositiu especial per protegir el Bosc de la Marquesa per controlar l'acampada lliure i l'encesa de fogueres. L'operatiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona comptarà amb Mossos d'Esquadra, Seprona de la Guàrdia Civil i agents forestals.

Aquest és un dels principals pulmons verds de la ciutat, ja que està protegit dins del Pla d’Espais d’Interès Natural del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

Com cada any —i més aquests dies pel risc elevat d’onada de calor— la Guàrdia Urbana controla l’accés per evitar que es posi en risc aquesta zona de tant valor ecològic.