Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Detinguts el pare i l'oncle de dues nenes de 8 i 13 anys per abusar d'elles a Catalunya

Els homes han quedat en llibertat provisional després de passar pels jutjats

Nou cas d'abusos a menors que ha commocionat Catalunya. En aquesta ocasió els fets han passat a Medinyà, al Gironès. Dos homes han estat detinguts per abusar de dues nenes després que el centre escolar on estudien denunciés els fets.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el pare i un oncle per abusar sexualment de les menors, dues nenes de 8 i 13 anys. El cas el va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra la direcció de l'escola on estudien a finals de la setmana passada després que un familiar destapés els abusos.

En aquell moment, el centre escolar va notificar aquestes informacions a la policia catalana i els Mossos van activar el protocol corresponent en aquests casos.

Això va comportar que les dues nenes, de 8 i 13 anys, fossin apartades de la família i se'ls fes una exploració per certificar si havien patit agressions.

Després d'aquests passos, els Mossos d'Esquadra va detenir els dos homes, pare i oncle, de 38 i 56 anys. Se'ls acusa d'un delicte d'abusos sexuals. Tanmateix, van quedar en llibertat provisional després de passar a disposició judicial.