Pla obert de la droga i els diners intervinguts pels Mossos d'Esquadra.

Nou detinguts i cinc plantacions de marihuana desmantellades al Baix Penedès i el Garraf

Es van fer registres en localitats com el Vendrell o Segur de Calafell

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 25 d'agost nou persones per delictes contra la salut pública i frau de fluid elèctric. Els detinguts estan acusats de traficar amb drogues al Baix Penedès i el Garraf, on tenien cinc plantacions de marihuana que van ser desmantellades.

La investigació es remunta a nou mesos enrere, el novembre del 2020. Els Mossos van descobrir que s'estava traficant amb cocaïna i marihuana en locals de Vilanova i Sant Pere de Ribes. Després de mesos d'investigacions, la setmana passada es va posar en marxa l'operatiu, amb diverses entrades al Baix Penedès i el Garraf.

Registres al Vendrell i Segur de Calafell

En concret, es van realitzar una desena de registres en localitats com el Vendrell, Segur de Calafell, Vilanova i Sant Pere de Ribes. Això va permetre desmantellar cinc plantacions de marihuana que estaven connectades fraudulentament a la xarxa elèctrica. Es van intervenir prop de 400 grams de cocaïna, 4.000 plantes de marihuana, 22 quilograms de cabdells i una arma de foc.

La policia catalana va detenir nou persones, dues de les quals eren propietàries dels establiments on es distribuïa la droga. Cinc dels arrestats, que tenien antecedents per delictes similars, han estat enviats a la presó. La investigació dels Mossos continua oberta i no es descarten noves detencions.